DeGab | Food Photography Blog
Блог, Рецепти

Бананови палачинки с овесени ядки в блендер

Бананови палачинки с овесени ядки в блендер

Бананови палачинки с овесени ядки в блендер

Януари! Минаха коледните и новогодишни празници, посрещнахме една нова година. Дадохме си обещания и сме пълни с надежди за по-добро. Обикновено по това време на годината започваме да обръщаме внимание на здравето си и започваме да спортуваме. И тези няколко килограма, които сме качили покрай празниците така ни тежат. Предлагам една рецепта за леки, бързи и вкусни бананови палачинки с овесени ядки в блендер, които ще съвпаднат с обещанията за по-здравословен живот.

В тази рецепта използвам бледер за пестене на време. Решила съм да посветя тази година на наистина бързите и здравословни рецепти. В тази няма захар, нито брашно. За приготвянето на палачинките ви трябват само блендер и тиган. Е, да започваме!

Необходими продукти за бананови палачинки с овесени ядки в блендер

Начин на приготвяне

Палачинките стават много меки и пухкави. Едно от нещата, заради които обичам да готвя сладки неща вкъщи е невероятния аромат, с който се изпълва апартамента. А тази рецепта изисква около 30 минути приготвяне и е много подходяща за сутрините. Аромата на палачинки смесен с аромата на кафе… ммм разкош!

Нетърпелива съм да разбера какви са вашите цели и обещания за новата година? Ще се радвам ако ме отбележите на снимките на вашите палачинки в инстаграм.

Пожелавам ви един прекрасен януари и незабравими още 11 месеца от тази година.

Related posts

Палачинки без глутен

Габриела Христова
10 месеца ago

Питки за бургери

Габриела Христова
2 години ago

Бисквити с кардамон и портокал

Габриела Христова
6 месеца ago
Exit mobile version