DeGab | Food Photography Blog
Блог, Блог, Рецепти

Домашни гризини

Домашни гризини

Домашни гризини

Домашните гризини изглеждат не толкова трудни, колкото бавни за приготвяне и определено ще се замислите преди да запретнете ръкави. Това, което аз мога да ви обещая е, че всички вкъщи ще ви бъдат благодарни за тях.

Тези дълги, хрупкави солети са идеални за хапване с хумус или друга разядка. Те са перфектни за детско парти или просто за хрупкане между храненията. Леко подправени са, за да се харесат на всички. Разбира се, може да изпозлвате подправки и сирене по ваш вкус.

С метода на оформяне също може да се експериментира. Аз разточих тестото и изрязах дълги къдрави ленти, но вие може да ги направите прави, ако нямате назъбено ножче. Разбира се може вашите гризини да не са дълги, а в друга форма. Ако ги приготвяте за деца може да използвате дори формички за бисквити.

Ако пък сте поканени на гости и се чудите, какво да занесете на домакините, ето ви една прекрасна идея за подарък. Сложете ги в храсив плик или буркан, надпишете етикетче и определено ще ви поканят втори път.

Необходими продукти за домашни гризини

Начин на приготвяне

Последвайте моите социални мрежи за още рецепти и не забравяйте да ме тагнете на вашите снимки на тази рецепта Инстаграм и Фейсбук.

Related posts

Фалафели

Габриела Христова
11 месеца ago

Тирамису с бял шоколад

Габриела Христова
1 година ago

Трявна – уют в сърцето на България

Габриела Христова
1 година ago
Exit mobile version