Subsrcibe

[mc4wp_form id="825"]

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

In accordance with the new EU Privacy Act (GDPR), we ask you to give your consentto the use of cookie files for the purpose of proper site operation and analytical data.
04 апр. 2020

Gabriela_Hristova_Avtor

Добре дошли в DeGab – моето онлайн кътче, в което ще станете част и от моето хоби!

Аз съм Габриела Христова – графичен дизайнер по професия с опит в бранша от 6 години. Освен професията си, която много обичам, се занимавам и с фотография, а по-конкретно – с кулинарна фотография. Обичам да приготвям различни храни, които после заснемам, за да запечатам всеки детайл – това е моето хоби.

Материалите, които публикувам тук, са плод на нещото, което истински обичам – готвенето и фотографирането на кулинарните ми произведения. Радостта, която предизвиквам у близки и приятели с различните си кулинарни изненади, ме прави наистина щастлива. Запечатването на момента, преди храната да бъде изядена, е изкуство за мен, наред с приготвянето ѝ.

DeGab e мястото, което ще ви накара да се усмихнете, защото нещата, които харесваме, ни правят истински щастливи. Ако обичате храната и за вас кулинарията не е просто готвене, а изкуство – то рецептите, които ще споделям с вас и фотографиите ми, наистина ще ви заинтригуват!

Тук запечaтвам едни от най-красивите си ястия с помощта на фотографията. Публикациите ми ще разкрият и някои детайли за получаване на наистина ефектни снимки. По този начин мога да ви направя част от моето хоби, а и защо да не го превърна във ваше кулинарно вдъхновение?

Ако снимките ми са ви развълнували и смятате, че точно това ви трябва за изработка на ново меню или с друга цел, оставам на разположение! Може да се свържете с мен и заедно да създадем наистина въздействащи кулинарни снимки.

Пожелавам ви много приятни моменти  в DeGab – един малък свят на кулинарното изкуство с мен, Габриела Христова! 🙂

Вашият коментар

Required fields are marked *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.