26 февр. 2021

Gabriela_Hristova_Avtor

Добре дошли в DeGab – моето онлайн кътче, в което ще станете част и от моето хоби!

Аз съм Габриела Христова – графичен дизайнер по професия с опит в бранша от 6 години. Освен професията си, която много обичам, се занимавам и с фотография, а по-конкретно – с кулинарна фотография. Обичам да приготвям различни храни, които после заснемам, за да запечатам всеки детайл – това е моето хоби.

Материалите, които публикувам тук, са плод на нещото, което истински обичам – готвенето и фотографирането на кулинарните ми произведения. Радостта, която предизвиквам у близки и приятели с различните си кулинарни изненади, ме прави наистина щастлива. Запечатването на момента, преди храната да бъде изядена, е изкуство за мен, наред с приготвянето ѝ.

DeGab e мястото, което ще ви накара да се усмихнете, защото нещата, които харесваме, ни правят истински щастливи. Ако обичате храната и за вас кулинарията не е просто готвене, а изкуство – то рецептите, които ще споделям с вас и фотографиите ми, наистина ще ви заинтригуват!

Тук запечaтвам едни от най-красивите си ястия с помощта на фотографията. Публикациите ми ще разкрият и някои детайли за получаване на наистина ефектни снимки. По този начин мога да ви направя част от моето хоби, а и защо да не го превърна във ваше кулинарно вдъхновение?

Ако снимките ми са ви развълнували и смятате, че точно това ви трябва за изработка на ново меню или с друга цел, оставам на разположение! Може да се свържете с мен и заедно да създадем наистина въздействащи кулинарни снимки.

Пожелавам ви много приятни моменти  в DeGab – един малък свят на кулинарното изкуство с мен, Габриела Христова! 🙂

Вашият коментар

Required fields are marked *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.